null

Ben je op zoek naar een origineel en effectief manier om je gasten te inspireren en tegelijkertijd aankomstinformatie mee te geven? Dan is de "Wij zijn er bijna" podcast van Groenstra iets voor jou!

Wij produceren deze podcast volledig in eigen huis, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen en het altijd geschikt is voor het hele gezin. De podcast heeft een educatieve component en biedt tegelijkertijd entertainment voor onderweg. Met dit unieke concept ben je verzekerd van een blijvende indruk bij je gasten.

Speciaal voor recreatiebedrijven ontwikkelen wij een unieke podcast die je gasten kunnen beluisteren in onder andere de auto onderweg naar hun vakantiebestemming. Wij delen de leukste tips uit de regio, onmisbare informatie over jullie park en informatie die jullie aan jullie gasten willen meegeven! Het is een unieke manier om je gasten alvast het ultieme vakantiegevoel te geven. Je kunt de podcast bijvoorbeeld delen in de aankomstmail of de boekingsbevestiging.

null

null

Ons team staat onder leiding van Suzan en Gertjan als hosts en professionele stemactrice Myrthe van der Putten. We maken een podcast van professionele kwaliteit en produceren deze in eigen huis, waardoor we flexibel zijn en snel kunnen schakelen. We hebben nog plaats voor 5 podcasts dit seizoen.

Als je voor 20 mei een unieke podcast bestelt, leveren wij deze binnen 4 weken op! Onze redactie kijkt uit naar een geweldige samenwerking!

Hoe klinkt dat?:
Benieuwd hoe z'n podcast kan klinken? De podcast "Op avontuur" is door hetzelfde team ontwikkeld.

Klik hier voor een aflevering van de Op Avontuur Podcast

Meer informatie:
Alle informatie in een handig overzicht en de meest gestelde vragen inzien? Klik hier voor een PDF document.

Neem vrijblijvend contact met ons op via gertjan@groenstra.nl of vul het onderstaande formulier in!