null

Je maakt kennis met Groenstra, een uitgeverij geleid door Gertjan en Suzan Polet. Als een familiebedrijf ontstaan uit liefde voor het ontwikkelen van content voor gezinnen. Met jarenlange ervaring in marketing en communicatie begonnen zij in 2020 Groenstra. Het ontwikkelen van producties gebeurt allemaal in eigen huis met een klein team van vormgevers, tekstschrijvers en collega's die gaan over de verkoop van de producten.

Bij Groenstra hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze content. Daarom voldoet al ons content aan vier belangrijke voorwaarden. Ten eerste moet het kwalitatief hoogwaardig zijn. Ten tweede moet het geschikt zijn voor het hele gezin. Ten derde moet het altijd iets educatiefs bevatten en ten vierde moet het in de basis tijdloos zijn. Wij geloven dat deze vier voorwaarden de sleutel zijn tot succesvolle en waardevolle content die blijvende herinneringen creëert voor gezinnen.

null

null

Bij Groenstra vinden we het belangrijk om bij te dragen aan sociale projecten. Zo doneren wij jaarlijks producten aan Jarige Job en sponsoren wij met onze producties lokale projecten.


Bovendien proberen wij bij elke productie onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Wij compenseren onze CO2-uitstoot door bomen te doneren via stichting Trees For All.

Bij Groenstra geloven wij in de kracht van dromen en creativiteit. Onze grootste inspiratiebron is dan ook de beroemde uitspraak van Walt Disney: "If you can dream it, you can do it!" Met deze mindset streven wij naar het ontwikkelen van unieke en creatieve content die de verwachtingen van onze klanten overtreft. Wij geloven dat elke droom werkelijkheid kan worden en dat onze passie voor contentontwikkeling ons in staat stelt om dit te realiseren.

Neem vrijblijvend contact met ons op via hallo@groenstra.nl of vul het onderstaande formulier in!