null

Groenstra is een veelzijdige uitgeverij die zich richt op het ontwikkelen van content voor gezinnen in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om reisgidsen met de leukste campings voor kinderen in Nederland, magazines of podcasts, bij Groenstra produceren we alles in eigen huis met als doel een blijvende indruk achter te laten.


Ons doel is om content te creëren die niet alleen leuk en interessant is, maar ook inspirerend en educatief. Wij willen gezinnen helpen om nieuwe ervaringen op te doen en de wereld om hen heen te ontdekken.

Bij Groenstra zijn we trots op onze commerciële producten die we zelf uitgeven, maar we werken ook graag samen met bedrijven om content te ontwikkelen die past bij hun merk en doelgroep. Ons team van experts staat altijd klaar om mee te denken en te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Als je op zoek bent naar een partner die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van creatieve en effectieve content voor gezinnen, dan ben je bij Groenstra aan het juiste adres.

null

In onze "Op Avontuur" podcast nemen we je mee op reis en ontdekken we de mooiste plekjes in Nederland en daarbuiten. Van wandelingen in de natuur tot bijzondere stedentrips, in onze podcast delen we onze beste tips en ideeën voor een avontuurlijke vakantie met het hele gezin.

Daarnaast zijn we ook druk bezig met het ontwikkelen van een reisgids speciaal voor kinderen, waarin we de 100 leukste uitjes voor gezinnen op een rijtje zetten. Of je nu op zoek bent naar een dagje uit in eigen land of een leuke activiteit tijdens je vakantie, met onze reisgids hoef je je geen moment te vervelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via hallo@groenstra.nl of vul het onderstaande formulier in!