null

Welkom bij Groenstra, dé specialist in het maken van unieke podcasts! Wil je jouw bedrijfsverhaal op een bijzondere manier vertellen? Of ben je op zoek naar een inspirerende manier om kinderen te vermaken met verhaaltjes voor het slapengaan? Wij maken het mogelijk! Ons professionele team staat klaar om een podcast op maat te produceren met behulp van de nieuwste apparatuur en technieken.

Een eigen podcast biedt veel voordelen: het vergroot je bereik, versterkt je merk, verhoogt de betrokkenheid van je doelgroep, verbetert je SEO, biedt nieuwe verdienmodellen, creëert meer autoriteit, is laagdrempelig en flexibel, en geeft je de mogelijkheid om op een creatieve manier content te delen. Kortom, een podcast is een waardevolle toevoeging aan je marketingstrategie.

null

Wil jij op een inspirerende manier jouw verhaal delen met de wereld? Maar heb je geen idee waar te beginnen? Geen zorgen, Groenstra staat voor je klaar! Met onze professionele podcast productie service brengen wij jouw verhaal tot leven.

En het mooie is, een aflevering produceren kost tussen de 750 en 1100 euro en wij werken vaak in een reeks van 6 afleveringen. Door een reeks te maken kun je kosten efficiënt werken en zorgen wij voor alles, van A tot Z. Van redactie en het schrijven van het script, tot stemacteurs en de productie, en zelfs het publiceren van de podcasts in de welbekende podcast apps.

Kortom, laat ons jouw verhaal tot leven brengen en inspireer jouw doelgroep op een unieke manier. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de kracht van podcasting!

Wij maken het mogelijk om jouw verhaal op een unieke en professionele manier te vertellen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op via hallo@groenstra.nl of bel/WhatsApp ons op 0617206026. Wij staan voor je klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op via hallo@groenstra.nl of vul het onderstaande formulier in!