Als tuincentrum sta je voor de uitdaging om jouw klanten niet alleen in de fysieke winkel te bedienen, maar ook online een naadloze ervaring te bieden. Een webshop ontwikkeld door Groenstra kan hier de perfecte oplossing voor zijn. Laten we eens kijken waarom het hebben van een webshop van onschatbare waarde kan zijn voor jouw tuincentrum, en hoe Groenstra je hierbij kan helpen.

Een Webshop: Jouw Tuincentrum voor Heel Nederland

Een webshop opgezet door Groenstra is niet zomaar een online winkel. Het is een platform dat jouw tuincentrum in staat stelt om klanten door heel Nederland te bedienen. Dit betekent dat je niet langer beperkt bent tot enkel lokale klanten, maar een veel breder publiek kunt bereiken.

Optimaliseer Je Voorraad met Marketplaces

Naast het bedienen van klanten via je eigen webshop, biedt Groenstra ook de mogelijkheid om te veel ingekochte voorraden te verkopen via grote marketplaces zoals Blokker en Bol. Hierdoor kun je overtollige voorraad snel en efficiënt verkopen, waardoor je de omloopsnelheid van je producten verhoogt en ruimte vrijmaakt voor nieuwe seizoensgebonden artikelen.

Jouw Online Etalage

Een webshop ontwikkeld door Groenstra fungeert niet alleen als een verkoopkanaal, maar ook als een online etalage voor jouw tuincentrum. Het stelt je in staat om jouw uitgebreide assortiment, aanbiedingen en seizoensgebonden producten op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier te presenteren aan je klanten.

Groenstra: Je Partner in Webshopontwikkeling voor Tuincentra

Groenstra is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops voor tuincentra die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk. Met een investering van ongeveer €5000, plus bijkomende kosten om het systeem te koppelen aan je voorraadsysteem, kunnen we een complete webshop voor je opzetten.

Maandelijkse Doorontwikkelings- en Onderhoudskosten

Na de initiële ontwikkeling zijn de doorontwikkelings- en onderhoudskosten van de webshop naar schatting tussen de €1000 en €1500 per maand. Deze kosten omvatten verdere optimalisatie, updates en ondersteuning, om ervoor te zorgen dat je webshop altijd up-to-date en functioneel blijft.

Jouw Tuincentrum, Jouw Online Succesverhaal

Een webshop ontwikkeld door Groenstra voor jouw tuincentrum opent de deuren naar een grotere klantenkring, een betere voorraadoptimalisatie en een krachtige online aanwezigheid. Neem vandaag nog contact op met Groenstra en laat ons je helpen om van jouw tuincentrum een online succesverhaal te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *